Услуги

Обадете се сега

Паметници

Основната ни дейност е изработката на надгробни паметници от мрамор, гранит, камък. Изработваме паметници по чертеж, скица и модел на възложителя! Pеставрирaмe, ремонтирамe и освежавамe стари или повредени паметни плочи, снимки и надпис. Цените на паметниците зависят от вида и размерите на плочите, от които се изработват.

Облицовки

Монтаж и облицовки, отливане на бордюри и пътеки. Поставяме мраморни или гранитни бордюри с различни размери и комбинации. Покриваме с мраморни или гранитни плочи гробното място, цялостно или частично с разнообразие по форма.

Аксесоари и Орнаменти​

Художествени детайли върху мрамор и гранит като портрети, гравюри, релефи и т.н.

Аксесоарите ни са от различни материали и цени според предназначението си – вази, кандила, свещници, пепелници, маси, пейки.

48424478_2125253314206014_8742781654747054080_n

Каменна пластика, Cкулптори,Pелефи Реставрации.

Комплексно архитектурно каменно оформление на къщи, вили, хотели. Ескуда и патрони на училища, читалища, обществени сгради, хосписи. Зидарии, облицовки, каменни материали, парапети, стълбища, арки, сводове.

Изработка на чешми, пейки, цветарници,мебели от камък – мивки, корнизи, огледала, вани, курни за спа обекти, kамини от естествен еко материал.

 

Scroll to Top